هفتمین همایش فضای مجازی پاک

هفتمین همایش فضای مجازی پاک با عنوان «فرهنگ و تربیت در فضای مجازی و دانشگاه هوشمند» در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

ششمین همایش فضای مجازی پاک

ششمین همایش ملی فضای مجازی پاک با مشارکت دانشگاه امام صادق و جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک در اسفند ماه سال ۹۹ برگزار شد.

پنجمین همایش فضای مجازی پاک

پنجمین همایش ملی فضای مجازی پاک با محوریت توسعه و صیانت فضای مجازی روز شنبه ۱۸ اسفند ماه سال ۱۳۹۶ در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

چهارمین همایش فضای مجازی پاک

چهارمین همایش ملی فضای مجازی پاک با حضور اساتید دانشگاه، کارشناسان، صاحب نظران و فعالان عرصه فضای مجازی در مشهد مقدس برگزار شد.

سومین همایش فضای مجازی پاک

سومین دوره ی همایش ملی فضای مجازی پاک در اسفند ماه سال ۱۳۹۵ به میزبانی حوزه علمیه قم برگزار شد.

دومین همایش فضای مجازی پاک

دومین همایش «فضای مجازی پاک»، دوشنبه 17 اسفند ماه در تالار ابوریحان مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

اولین همایش فضای مجازی پاک

همایش اول فضای مجازی پاک در دانشگاه صنعتی شریف و در تاریخ ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۳ برگزار شد.